Conceptul Menora

Suntem o echipa de pasionati si entuziasti in ceea ce priveste atat partea de selectie a produselor specifice barbershop-urilor din Romania, cat si pe partea de suport 100% pentru toate tipurile de clienti pe care ii avem.

cele-mai-bune-produse-profesionale-pentru-frizeri-menora-barber-shop

La ce excelam?

Alegem pentru tine cele mai bune produse de care ai nevoie cand vorbim despre ingrijirea ta, indiferent ca vorbim despre piele, par sau barba.

testam-produse-profesionale-pentru-frizeri-menora-barber-shop-romania

Testam totul inainte

Nimic nu ajunge pe “rafturile” MENORA inainte de a fi testat de noi personal si de prietenii nostri hairstylisti sau barbers. Dupa ce trec testul tuturor, le gasesti la noi in shop.

calitate-produse-profesionale-pentru-frizeri-menora-barber-shop

Calitate, nu cantitate

Planul nostru de la bun inceput, neschimbat azi si cu promosiunea ca nu se va schimba niciodata: Preferam sa avem produse suficiente pentru orice tip de persoana, dar INTOTDEAUNA de CALITATE.

1

Cautam produse noi
Alegem CALITATE

2

Comandam produsele
Urmarim CALITATEA

3

Testam produsele
Noi si partenerii

4

Vizitam fabricile
Verificam furnizorii

5

Comandam stocuri mari
Obtinem preturi bune

6

Le urcam in shop
Cu descrieri si video

Vrei sa fii partener Menora?

Vrei sa vinzi mai departe produsele noastre catre publicul tau? Ai o frizerie sau esti frizer intr-o locatie si vrei sa iti diversifici portofoliul de produse? Vrei sa folosesti produsele noastre in frizeria ta? Suna-ne la 0765 265 085 sau trimite un mail cu intentia ta la contact@menora.ro

Cu ce venim in ajutorul vostru?

Daca intimpini o problema cu o comanda sau ai intrebari despre produsele noastre, iti stam la dispozitie intre orele 09:00 si 17:00 la numarul de telefon 0765 265 085 sau ne poti scrie la contact@menora.ro

Alegem intotdeauna acele produse care isi justifica marketingul prin ingrediente si efecte asupra pielii, parului si barbii. Mai mult de atat, testam totul inainte sa ajunga pe “rafturile” MENORA.

Toate produsele pe care le gasesti in shop-ul MENORA se afla in stoc, in timp real. Ce comanzi astazi, pana la ora 16:00, tot astazi coletul tau va pleca la curier.

Stim din experienta cat de important este sa ai nevoie de informatii suplimentare despre produse si eficienta lor declarata, asadar iti stam la dispozitie si te ajutam cu orice tip de detalii ai nevoie.

Pe langa serviciul de vanzare al produselor pe care le gasesti in website-ul nostru, ne ocupam si avem grija ca fiecare client sa fie incantat si multumit de decizia de achizitie pe care a luat-o. Chiar punem suflet si pasiune in ce facem.